Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2020 8:16
Čas čtení 0:46
Jakub Paulík

Jste banda idiotů s rouškami, nadával muž lidem v obchodě. Jeho syn ho musel násilím vynést ven

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Nepříjemně působící konflikt skončil komicky.

V jedné z arizonských poboček Sprouts Farmers Market zákazníka rozzlobilo, že musí v obchodě nosit roušku. Z těžko pochopitelných důvodů se proto začal navážet do lidí, kteří si nasadili roušku přes obličej, a tedy poctivě dodrželi zavedené opatření. Rozhněvaný monolog muže ukončil podle Daily Mail až jeho syn. Ten otce uchopil dvěma rukama a vynesl ho z obchodu jako malé dítě.

Američan se prý pořádně naštval v momentě, kdy zjistil, že ho bez nošení roušky neobslouží. Zuřivost se snažil vyřádit na lidech, kteří za nic nemohli, pouze nakupovali s rouškou. „Jste banda idiotů, kteří nosí roušky. Víte, že to není skutečné,“ snažil se vysmát zákazníkům.

Dále si dělal legraci z toho, že rouška vypadá jako ubrousek. Čím více lidí muže obklopovalo a snažilo se ho uklidnit, tím působil zuřivěji. Lidi vyzýval, aby šli ven na „férovku“. Vyhrožoval jim, že je zbije a strhne jim roušky z obličeje.

V tom momentě už měl agresivního chování muže plné zuby i jeho syn, který ho nejprve pomalu vytlačoval z obchodu, a nakonec jej odnesl na rukou. Jelikož se muž nedostal do fyzického kontaktu s lidmi, kteří měli roušky, hněv si nakonec vybil až před obchodem, kde prý rozbil jeden z výkladů.

Doporučeno
V Česku se zdvojnásobil počet nově nakažených V Česku se zdvojnásobil počet nově nakažených 12. srpna 2020 9:09
Domů
Sdílet
Diskuse