Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. září 2020 12:43
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Co si obléká Paulie Garand na shows a co zvláštního ukázal fanoušek Restovi? Sleduj nový díl REFRESHER Backstage

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Náš moderátor Maty navštívil backstage na akci Ty Nikdy Open Air a vyzpovídal hlavní tváře labelu.

Naše série REFRESHER Backstage pokračuje. Tentokrát jsme s videotýmem zavítali na nedávnou akci Ty Nikdy Open Air. Náš moderátor Kapitán Maty vyzbrojený mikrofonem navštívil backstage kluků z labelu a vyzpovídal hlavní hvězdy akce.

Tráví spolu čas i mimo společné koncerty? Kdy vydá Boy Wonder slibovanou desku? Kdo z labelu je největší komik a kdo nejvíc stresuje? A co si nejraději Paulie obléká na shows? To a mnohem více jsme v novém videu zjišťovali.

Doporučeno
Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo 30. srpna 2020 19:00

Na akci jsme zastavili i několik fanoušků, kteří nám řekli například to, na koho se nejvíc těšili. A i navzdory nepřízni počasí si hromada diváků vystoupení svých oblíbenců užila, což Paulie Garand ocenil. „Nečekali jsme takovej blizard, ale jsem o to víc rád, že ti lidi v tom nechutným počasí tady zůstali a totálně s náma pařej, to je naprosto neuvěřitelný,“ řekl nám.

S průběhem venkovní akce a přístupem věrných fanoušků, kteří kvůli počasí neodešli, byl spokojený i Rest, který nám taky prozradil, zda před svými shows dodržuje nějaké rituály. Jeden z fanoušků mu navíc ukázal jednu velmi zvláštní věc, o co se ale přesně jednalo, se dozvíš v samotném videu. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse