Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2020 19:40
Čas čtení 0:57
Ondřej Jarůšek

Ca$hanova Bulhar má novou firmu, Netflix nabízí seriály zdarma

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Je tady nový díl našich Freshnews.

Posledních pár dní bylo opět poměrně rušno, v našem novém díle Freshnews tak na tebe čeká pořádná porce novinek, a to jak ze světa hudby, filmů, porna nebo dalších oblastí. První zářijovou epizodou tě provede naše moderátorka Petra, která si přichystala hned několik zajímavých zpráv, pojďme tedy rovnou na to.

Na české rapové scéně spatřil světlo světa nový videoklip od známého člena seskupení Dvojlitrboyzz. Ca$hanova Bulhar v něm rapuje například o své firmě, alkoholu nebo o tom, jak si užívá s cizími dívkami, zatímco má na nohách pantofle z Lidlu. Povedený vizuál na track Kolaps se na YouTube okamžitě dostal do trendů a v tuto chvíli si jej prohlédlo již více než 40 tisíc uživatelů.

Doporučeno
Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo 30. srpna 2020 19:00

Světem v posledních dnech otřásla také nová obvinění v případu pornoherce Rona Jeremyho. Tento slavný herec z filmů pro dospělé se měl v minulosti dopustit hrůzných činů na více než desítce žen, prokuratura jej viní konkrétně z několika případů znásilnění, sexuálního obtěžování a dalších zločinů. V případě uznání viny mu hrozí až 260 let za mřížemi.

V nových Freshnews nebudou ochuzeni ani milovníci filmů a seriálů. Streamingová platforma Netflix totiž začala nabízet některé tituly ke zhlédnutí zcela zdarma, přičemž nabídka vybraných sérií se bude postupně měnit. Jedná se o způsob, jaký chce společnost nalákat více nových potenciálních předplatitelů.

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Podíváš se s námi například do zákulisí show labelu Ty Nikdy, těšit se můžeš na informace o filmovém festivalu ve Zlíně a spoustu dalšího. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse