Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2020 2:56
Čas čtení 1:06
Ondřej Jarůšek

Tvrdý kop do hlavy! Ľudovít Klein ukončil svého soupeře v UFC hned v 1. kole

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ľudovít Klein má za sebou premiéru v UFC.

Už i Slovensko má svého zástupce v UFC. Do nejprestižnější MMA ligy světa se nedávno jako historicky první Slovák probojoval Ľudovít Klein, který v noci ze soboty na neděli nastoupil do svého debutového zápasu v této světové organizaci. Stalo se tak na akci UFC 253 pořádaném na bojovém ostrově ve Spojených arabských emirátech. 

V očekávané premiéře se mu postavil Novozélanďan Shane Young, který v UFC zápasí už pár let a dva ze svých posledních tří zápasů vyhrál. Oproti tomu Ľudovít Klein do boje nastupoval s úžasnou šňůrou sedmi výher v řadě a všichni domácí fanoušci si přáli, aby na tuto úspěšnou vlnu navázal dalším skalpem.

Doporučeno
10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 20. září 2020 14:00

Jednou z hlavních devíz slovenského bojovníka je kop na hlavu a přesně tuto zbraň se mu podařilo využít i v zápase s Youngem. Svého soupeře takto trefil zhruba po 70 sekundách prvního kola, kop Youngem viditelně otřásl a Klein jej zvládl poslat k zemi salvou dalších úderů. Bezmocného Novozélanďana přiběhl rychle zachránit rozhodčí, který zápas ukončil. 

Nádherný suverénní výkon. 

Doporučeno
Ostré bitvy a hvězdy české a slovenské MMA scény. Oktagon 16 přinesl další senzační podívanou Ostré bitvy a hvězdy české a slovenské MMA scény. Oktagon 16 přinesl další senzační podívanou 26. září 2020 23:33

Nabídku na zápas se Shanem Youngem přijal Ľudovít Klein necelé dva týdny před samotnou akcí, kvůli tomu měl také problém s hubnutím do pérové váhy (66 kilogramů). Podobně na poslední chvíli do svého prvního boje v UFC nastupoval například také Makhmud Muradov. Doufáme, že před příštím bojem dostane Klein podstatně delší čas na přípravu a dočkáme se dalšího skvělého zápasu. Gratulujeme!

 


 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

PURE EMOTION @Lajosko.Klein makes a statement in his UFC debut. [ Tune in NOW on ESPN2 & #ESPNPlus ]

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),

Domů
Sdílet
Diskuse