Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. října 2020 14:44
Čas čtení 3:24
Dominik Vetrák

Recenzia: The Boys 2. séria

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Amazon doručil ďalšiu kvalitnú sériu superhrdinského seriálu.

Minuloročný seriálový hit The Boys z dielne Amazon Prime je adaptáciou komiksu The Boys od Gartha Ennisa a Daricka Robertsona. Seriál pre Amazon vytvára ako showrunner Erik Kripke a my mu musíme vzdať poklonu aj po 2. sérii. Predošlej sme v recenzii udelili osem bodov z desiatich, tentoraz budeme ešte čosi pridávať. 

The Boys, seriál o superhrdinoch, ktorí vôbec nie sú takí super, ako ich prezentujú médiá, uchvátil celý svet. Korporácie zarábajú na ich imidži, oni sa len majú usmievať do kamier a nič nepokaziť. Mnohí z nich sú však zlí ľudia, zabíjajú, frčia si na drogách, znásilňujú ženy alebo sa vezú vo veľkých podvodoch.

 

The Boys predstavili autentické poňatie sveta, v ktorom žijú ľudia s nadprirodzenou silou a schopnosťami. Vďaka nim si užívajú bohatstvo, orgie, slávu a vymoženosti ako nik iný. Zároveň však žijú náročné životy, ktoré môžu zatriasť psychikou hociktorého z nich. 

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse