Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2020 17:59
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Andrej Babiš: Nová nařízení budou platit od středy. Zřejmě dojde na omezení kontaktů

NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Vláda přitvrdí už ve středu.

Předseda vlády Andrej Babiš ve svém pravidelném nedělním vystoupení řekl, že od středy začnou platit nová bezpečnostní opatření. Řekl, že by měla být nalezena rovnováha mezi ekonomickou a ochranou nemocných lidí, zejména starších, kteří jsou rizikovou skupinou. O důležitosti záchrany lidských životů mluvil Babiš i na včerejší tiskové konferenci, kde veřejnost vyzval, aby se semkla.

Doporučeno
Česko už je v šíření covidu-19 druhé nejhorší na světě. V poměrném počtu nakažených za poslední týden je před námi jen Andorra Česko už je v šíření covidu-19 druhé nejhorší na světě. V poměrném počtu nakažených za poslední týden je před námi jen Andorra 11. října 2020 17:06

Návrh nových opatření hodlá probrat Bezpečnostní radě státu, s opozicí a tripartitou. Pravděpodobně se však nebude jednat o tak drastická nařízení, jaká zde byla na jaře. „Museli jsme plošně podpořit živnostníky, společnosti s ručením omezeným. My si už nemůžeme dovolit taková opatření,“ řekl premiér s tím, že stát toto fungování stálo asi 200 miliard korun.

Domů
Sdílet
Diskuse