Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2020 9:01
Čas čtení 0:53
Jakub Paulík

23letá Alexandra: Zlehčovala jsem koronavirus, teď trpím, jsem na hadičkách a nemůžu dýchat

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Na vlastní kůži pocítila, že Covid-19 je nebezpečný i pro mladší lidi.

Slovenka Alexandra (23) se na Instagramu svěřila se svým náročným průběhem onemocnění Covid-19. Tvrdí, že virus podcenila a navzdory jejímu mladému věku skončila v nemocnici „na hadičkách“, má zápal plic a těžko se jí dýchá. Kromě toho měla vysoké teploty, které jí přestaly stoupat až po několika dnech, ztratila chuť i čich.

Doporučeno
Protest na Staromáku si vyžádal 14 zadržených osob a 25 zraněných policistů, z nichž 4 museli do nemocnice Protest na Staromáku si vyžádal 14 zadržených osob a 25 zraněných policistů, z nichž 4 museli do nemocnice 19. října 2020 14:01

„Jednu noc jsem celou prozvracela, na základě čehož jsem v nemocnici dostala infuze. Pociťuji bolesti celého těla, zjistila jsem, jaké to je, když člověka bolí kůže, oční víčka a nehýbe konečky prstů... Nevládnete se hýbat, už se nemůžete pohnout v posteli, už se nemůžete nadechnout, nedokážete jíst, pít, překonáváte se po cestě na WC,“ popisuje nepříjemné chvíle spojené s nákazou koronavirem Alexandra.

Domů
Sdílet
Diskuse