Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. října 2020 14:46
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Známá dezinformátorka se vetřela s megafonem do živého vysílání ČT

NEWS JANA PETERKOVÁ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Bývalá reportérka TV Nova, exmilenka Tomáše Pitra a jedna z předních šiřitelek dezinformaci Jana Peterková se s megafonem vetřela do vysílání ČT.

Jana Peterková je ve vodách českého internetu známou firmou. Již od propuknutí pandemie koronaviru plní sociální sítě hloupými videy, ve kterých například olizuje kliky na pozemku nemocnice, na protest proti nošení roušek konzumuje v metru nápoje a dnes ji do ulic vyhnala také situace kolem ministra zdravotnictví Romana Prymuly. S megafonem a bez roušky se pak rozhodla vyjádřit svůj názor přímo v živém vysílání ČT.

Doporučeno
Prymula: Nic jsem neporušil, rezignovat nehodlám Prymula: Nic jsem neporušil, rezignovat nehodlám 23. října 2020 13:41

Česká televize byla zrovna uprostřed živého vstupu, v němž komentovala čekání na tiskovou konferenci Romana Prymuly, když se před Ministerstvo zdravotnictví dostavila také Jana Peterková. Ta pak do megafonu a bez roušky vyřvávala svá moudra týkající se prohřešku, kterého se ministr zdravotnictví dopustil.

Podle reportéra ČT Peterková také obcházela ostatní, kteří se před ministerstvo přišli podívat, přikládala jim k ústům svůj megafon a nabízela jim možnost vyjádřit se k nočnímu výletu Prymuly s Faltýnkem.

Domů
Sdílet
Diskuse