Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2020 10:06
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

Jan Strach si našel v hledáčku Doriana. Klip Srdce je lilpeepovská záležitost, která jej stála život

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Zlomené srdce může zabíjet.

To to letí, co? Kolektiv umělců Most Wanted vydává ven už šestý díl své one-take video série plné rapových interpretů, a v posledním díle dostal prostor před reflektory reprezentant Blakkwood Records Dorian. Reflektory jsou možná naddimenzovaným pojmenováním pro jemnou rudou zář malého pokoje, v němž proběhla operace zlomené Srdce, i přesto se ale divák stane očitým svědkem, k čemu taková akce vede.

Doporučeno
Ty jsi dron, sleduješ mě, kudy chodím, rapuje Koky v novém klipu na kanále Most Wanted. Boombap mu rozhodně není cizí Ty jsi dron, sleduješ mě, kudy chodím, rapuje Koky v novém klipu na kanále Most Wanted. Boombap mu rozhodně není cizí 13. října 2020 14:01

Dorian se prostě nezmění. Kolikáté holce už musel říct, že to takhle nepůjde dál, a že se musí v životě posunout? V novém videoklipu z režie Jana Stracha Srdce se číslo nedozvíš, co se ti však může naskytnout, je pohled na situaci, kdy si emoce z člověkem dělají, co chtějí. Jakmile se totiž Dorian s jednou s dívek rozejde ve zlém, tak mu to nedaruje a jednoduše jej srazí autem.

Sympatický snímek v lilpeepovském duchu smutných punkových kytar, trapového rytmu producenta Discenta a zpěvného rapu však nevznikal úplně jako na drátkách. Více k tomu měl sám režisér Strach. „Chtěl jsem trochu rozbít sérii striktního rapu a přizval jsem si Doriana z Blakkwood stájí,“ uvedl, přičemž poukázal na jednu pikantnost, která natáčení doprovázela. „První záběr jsme natáčeli téměř na 30 pokusů,“ svěřil se REFRESHERu.

Jan Strach si našel v hledáčku Doriana. Srdce je lilpeepovská záležitost, která jej stála život
Zdroj: Most Wanted

Jestli tě zajímá, kdo další se na klipu podílel, můžeš si být jistý, že se prakticky nic nezměnilo. Jedinečný merch k videoklipu, který si můžeš koupit tady, vytvořil klasicky Gnosis, fotil Lukáš Matoušek, produkci měla na starosti Martina Vytisková, na vizuálních efektech zapracoval Štěpán Šimek, osvětlovačem byl Petr Žižka a asistentem Josef Tomášek. 

Doporučeno
Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) 20. října 2020 12:08

Všechny ostatní informace, které potřebuješ vědět, máš v popisku videa. Tak to sleduj, podporuj, sdílej, a hlavně si dávej pozor, komu a jak zlomíš Srdce právě ty.

Domů
Sdílet
Diskuse