Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2020 10:06
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

Jan Strach si našel v hledáčku Doriana. Klip Srdce je lilpeepovská záležitost, která jej stála život

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Zlomené srdce může zabíjet.

To to letí, co? Kolektiv umělců Most Wanted vydává ven už šestý díl své one-take video série plné rapových interpretů, a v posledním díle dostal prostor před reflektory reprezentant Blakkwood Records Dorian. Reflektory jsou možná naddimenzovaným pojmenováním pro jemnou rudou zář malého pokoje, v němž proběhla operace zlomené Srdce, i přesto se ale divák stane očitým svědkem, k čemu taková akce vede.

Doporučeno
Ty jsi dron, sleduješ mě, kudy chodím, rapuje Koky v novém klipu na kanále Most Wanted. Boombap mu rozhodně není cizí Ty jsi dron, sleduješ mě, kudy chodím, rapuje Koky v novém klipu na kanále Most Wanted. Boombap mu rozhodně není cizí 13. října 2020 14:01

Dorian se prostě nezmění. Kolikáté holce už musel říct, že to takhle nepůjde dál, a že se musí v životě posunout? V novém videoklipu z režie Jana Stracha Srdce se číslo nedozvíš, co se ti však může naskytnout, je pohled na situaci, kdy si emoce z člověkem dělají, co chtějí. Jakmile se totiž Dorian s jednou s dívek rozejde ve zlém, tak mu to nedaruje a jednoduše jej srazí autem.

Domů
Sdílet
Diskuse