Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2020 14:01
Čas čtení 1:01
Vojtěch Vanda

Ty jsi dron, sleduješ mě, kudy chodím, rapuje Koky v novém klipu na kanále Most Wanted. Boombap mu rozhodně není cizí

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Konečně se na řadu dostal i label Milion+.

Nádherný kolorit betonového sídliště, v němž figurují paneláky bez zateplení, jelikož se na ně ještě nenašly evropské peníze. Každý z nás asi zná takové náměstíčko, ve kterém se v pátém videoklipu na kanále Most Wanted objevil raper z labelu Milion+ Koky. Jo, a nečekej žádný trap, Koky své sloky nasekal do boombapu, který mu naservíroval jeho labelový ex-kolega Konex.

Doporučeno
Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) 9. října 2020 17:27

Klip CRUISIN 2000 si užijí nejen fanoušci moderního rapu, ale také starší publikum. Konexovo umění totiž sahá do všech stran, z čehož vyplynul boombapový instrumental, na nějž Koky položil svůj lyrický um. Diktát se do hloubek moc nenoří, je to klasický text o tom, jak to chodí na ulici. Jako za starejch.

Domů
Sdílet
Diskuse