Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. října 2020 13:57
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

Adam Sandler bude Kosmonautem z Čech. V nové adaptaci od Netflixu bude spolupracovat s režisérem Černobylu

FILMY A SERIÁLY ADAM SANDLER FILM
Uložit Uložené

Adam Sandler, Johan Renck a Česko. Co víc si přát?

České dílo zase v rukou filmařů? To se stane brzy realitou. A budou u toho i slavná jména. Jak oznamuje Variety, Adam Sandler bude účinkovat v hlavní roli prozatím bezejmenné adaptace sci-fi knihy Jaroslava Kalfara Kosmonaut z Čech (The Spaceman of Bohemia). Adaptaci na stříbrném plátně bude mít pod palcem Netflix, a režírovat jej bude režisér Černobylu. 

Doporučeno
3. sérii Mindhuntera pravděpodobně nikdy neuvidíme. David Fincher je vyšťavený a seriál stojí Netflix hodně peněz 3. sérii Mindhuntera pravděpodobně nikdy neuvidíme. David Fincher je vyšťavený a seriál stojí Netflix hodně peněz 27. října 2020 7:38

Pokud jsi fanouškem sci-fi literatury, pravděpodobně jsi už slyšel o románu Jaroslava Kalfara z roku 2017 Kosmonaut z Čech. Její příběh se, logicky, odehrává ve vesmíru, v němž kosmonaut Jakub míří rozluštit záhadu zvláštní mlhoviny mezi Zemí a Venuší. Jak cestuje v jednomístné lodi, jeho život, vztahy a další záležitosti se mu začnou rozpadat, s čímž mu jako jediný dokáže pomoc zvláštní hlas ve vesmírné lodi. 

No a do role Jakuba by se měl vtělit právě Sandler, kterého můžeš znát například z filmů Drahokam, Klik – Život na dálkové ovládání či 50x a stále poprvé. Zajímavý koncept zrežíruje muž, který stojí za oceněným seriálovým zpracováním černobylské katastrofy Černobyl, Johan Renck

Doporučeno
Zemřel bývalý moderátor TV Prima. Podlehl koronaviru Zemřel bývalý moderátor TV Prima. Podlehl koronaviru 27. října 2020 11:06

„Neumím vyjádřit, jak moc jsem rád, že jsem našel v Adamovi perfektního parťáka. Nyní, s podporou Netflixu, jsem opravdu připraven vydat se na naši nemožnou cestu,“ citovalo Variety Renck.

Scénář, se kterým bude Renck pracovat, napsal Colby Day. Producenty mají být Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan and Michael Parets.

Domů
Sdílet
Diskuse