Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2020 7:38
Čas čtení 1:17
Dominik Vetrák

3. sérii Mindhuntera pravděpodobně nikdy neuvidíme. David Fincher je vyšťavený a seriál stojí Netflix hodně peněz

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix přišel o významný seriál ve svém katalogu.

Kriminální seriál Mindhunter se s největší pravděpodobností 3. série nedočká. Ta 2. dorazila na Netflix v roce 2019, uchvátila kritiky i diváky, ale následně přišly zprávy, že hercům byly vypovězeny smlouvy. Producenti jim oznámili, že natáčení 3. série jen tak nepřijde a mohou si zatím hledat jinou práci.

Doporučeno
Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii 24. října 2020 14:30

David Fincher měl totiž pro Netflix natočit film Mank, který uvidíme již v prosinci tohoto roku. Každý tedy očekával, že po dokončení Manka se znovu vrhne na seriál Mindhunter, který píše jako scenárista, tvoří ho jako producent, dohlíží na všechny části a některé dokonce i režíruje. Nicméně v rozhovoru s Vulture oznámil, že z Mindhuntera už zřejmě víc neuvidíme.

Domů
Sdílet
Diskuse