Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2020 9:24
Čas čtení 2:44
Dominik Vetrák

Dělala na Zaklínači 3, ale za plat si nemohla dovolit ani bydlení. Polská vývojářka odhaluje špinavé praktiky tvůrců Cyberpunku

TECH
Uložit Uložené

Na CD Projekt Red se v poslední době valí jedna negativní vlna za druhou.

CD Projekt Red je mezi hráči v Česku milovanou společností. Vydavatelé a hlavně vývojáři herní série Zaklínač a blížícího se Cyberpunku 2077 však mají na svědomí velmi negativní a nehumánní činy.

V první řadě jde o homofobii a transfobii společnosti. Veřejně se sice za své transfobní tweety či prohlášení omluvila, několikrát však už dokázala, že šlo jen o zástěrku. Kompletní důkazy najdeš detailně rozepsány zde.

Doporučeno
Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami 1. října 2020 14:30

Dlouho je o nich známo, že svým zaměstnancům neplatí velké peníze. Polské zákony jim totiž dovolují vyplácet je v opravdu směšných částkách, ale za to může i životní úroveň v zemi či výška minimální mzdy. Čistá minimální mzda byla v Polsku v roce 2014 někde na úrovni 9 500 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse