Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2020 10:30
Čas čtení 1:37
Martin Mičuda

Omlazené Audi SQ5 nadále sází na 3litrové TDI, nově má však elektrické turbo a 341 koní

Omlazené Audi SQ5 nadále sází na 3litrové TDI, nově má však elektrické turbo a 341 koní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/audi-sq5-tdi-11326" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Rozsáhlejším faceliftem prošla už i vrcholná verze modelu Q5.

Německý výrobce Audi nás během léta seznámil s modernizovanou Q5, tedy s novým středně velkým SUV, které patří mezi nejúspěšnější modely značky. Nyní přichází řada na vrcholnou variantu SQ5, která se však na rozdíl od nedávno modernizovaných modelů SQ7 a SQ8 nadále drží naftového motoru. Pod kapotou nové SQ5 tedy nečekej benzínovou V6.

Doporučeno
Nejvýkonnější a nejrychlejší silniční Ferrari přišlo o střechu. Plug-in hybrid SF90 Spider má 1 000 koní Nejvýkonnější a nejrychlejší silniční Ferrari přišlo o střechu. Plug-in hybrid SF90 Spider má 1 000 koní 13. listopadu 2020 12:23

I nadále platí, že ve srovnání s Q5 se sportovním optickým balíkem se top verze SQ5 na první pohled velmi neliší. Rozdíly je třeba opět hledat jen v detailech. Pravdou ale je, že facelift přinesl nový přední a zadní nárazník, pozměněnou grafiku světlometů a přítomnost nových disků (standardně 20") či odstínů laku karoserie.

Domů
Sdílet
Diskuse