Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2020 14:36
Čas čtení 5:07
Dominik Vetrák

10 manželství, která ztroskotala kvůli natáčení filmů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Láska může při tvorbě filmu vzniknout, ale i zaniknout.

V romantických filmech často vídáme, jak se do sebe zamilují i lidé, kteří toho příliš společného nemají. Vidíme v nich i to, že kvůli novým láskám jsou ochotni zahodit předešlý život s dlouholetým partnerem. Není to nic výjimečného, protože takové věci se dějí i velkým hollywoodským hvězdám ve skutečném životě.

V článku níže si tak představíme 10 párů, které natáčení filmů sblížilo natolik, že si během nich našli nové partnery, nebo rovnou takové filmy, jejichž výroba rozdělila manžele a partnery, kteří na nich dělali společně.

Doporučeno
Ed Wood: Nejhorší filmový režisér na světě, který lhal, zaváděl a pod vojenskou uniformou nosil kalhotky a podprsenku Ed Wood: Nejhorší filmový režisér na světě, který lhal, zaváděl a pod vojenskou uniformou nosil kalhotky a podprsenku 9. listopadu 2020 14:32

Mr. & Mrs. Smith a By The Sea — Jennifer Anniston, Brad Pitt a Angelina Jolie (2005 a 2015)

Během natáčení tohoto snímku tvořil Brad Pitt hvězdný pár s Jennifer Anniston. Šlo o velmi slavný hollywoodský vztah, ze kterého si dělali srandu i samotní herci. Možná si ještě pamatuješ na epizodu seriálu Přátelé, v níž se objevil Pitt jako bývalý známý Rachel (Anniston). Ten ji z celé duše nenáviděl, což byla vtipná narážka na to, že se herci ve skutečnosti milují. Jenže i tato láska vyhořela.

Stalo se to při natáčení akčního špionážního filmu Mr. & Mrs. Smith. Pitt a Angelina Jolie v něm hráli manžele. V té době vypadala Angelina opravdu božsky. Mezi herci přeskočila jiskra a Pitt se po skončení natáčení vykašlal na Jennifer Anniston a začal randit s Angelinou. 

Vznikl další hvězdný pár, ale i ten po 10 letech ztroskotal. Jolie a Pitt měli manželské problémy již delší dobu. Angelina to s Bradem, u kterého se prý projevovaly známky agrese, nechtěla vzdát. Navrhla proto, aby spolu natočili film. Angelina napsala, zrežírovala a zahrála si po Pittově boku v romantickém dramatu By the Sea.

Brad Pitt
Zdroj: Netflix

Pitt a Jolie v něm hráli manželský pár s velkými problémy, který k sobě hledá cestu. Zčásti reflektoval i jejich život. Snímek měl být zkouškou jejich vztahu, nakonec ale dopomohla tomu, aby se oddálili ještě více.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 91124 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kvůli čemu se rozvedli Brad Pitt a Angelina Jolie
  • Které dvě partnerky vystřídal v průběhu roku Ben Affleck a při natáčení kterých filmů se s nimi seznámil.
  • Jak se poznali Johnny Depp a Amber Heard a co vedlo k jejich rozvodu a následnému vyhození Deppa z Pirátů z Karibiku a Fantastických zvířat.
  • Se kterou marveláckou hrdinkou byl ženatý Ryan Reynolds aka Deadpool a kvůli které herečce se na ni vykašlal.
Zpět
Sdílet
Diskuse