Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. listopadu 2020 19:36
Čas čtení 0:36
Lukáš Čelka

Majk Spirit chtěl své dceři koupit před měsícem Bitcoin: Dnes lituje, že to neudělal

NEWS
Uložit Uložené

Jeho dcerka mohla mít dnes o 160 000 korun více.

„Úspěch patří odvážným,“ napsal dnes na své story na Instagramu raper Majk Spirit. Ve svých stories popisuje, jak chtěl pro svou dcerku Arii koupit před měsícem jeden Bitcoin. Tehdy měl ještě podle Spiritových slov hodnotu něco kolem 250 tisíc korun.

Doporučeno
Boy Wonder paroduje newschool rapery a symbolicky se převléká za ženu. Před albem vydává ještě jeden projekt Boy Wonder paroduje newschool rapery a symbolicky se převléká za ženu. Před albem vydává ještě jeden projekt 22. listopadu 2020 20:04

Hodnota bitcoinu ale od té doby stoupla až na 410 tisíc korun. Dnes proto Majk svého zaváhání lituje. „Nedokážeš si představit, jak mě sere, že jsem to nakonec nedal. Aria by vydělala už 160 tisíc korun, a to v prvních sedmi týdnech jejího života. Byl jsem opravdu blízko, stačilo říct už jen finální ANO,“ napsal do dalšího story.

Majk Spirit chcel svojej dcére kúpiť pred mesiacom bitcoin: Dnes ľutuje, že tak nespravil
Zdroj: Instagram / Majk Spirit

Svým fanouškům proto přes své další stories vzkazuje, aby se nebáli zariskovat. „Pokakaní zůstanou v šedém průměru, nenechte si utéct šanci...,“ dodal na závěr.

Spiritova dcerka Aria přišla na svět 1. října 2020. „Je zdravá a krásná a váží 3820 gramů. Máma je v pořádku a táta je šťastný. Nejkrásnější ráno v mém životě,“ napsal člen legendární H16 v den jejího narození v postu na Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse