Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2020 5:21
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Youtuber Jake Paul knockoutoval bývalou hvězdu NBA v 2. kole

SPORT
Uložit Uložené

Zápas celebrit skončil dle očekávání.

V sobotu v noci se pozornost fanoušků boxu upnula na Los Angeles, kde proběhl turnaj, jehož hlavním hřebem se stala bitva Mikea Tysona s Royem Jonesem Jr. Ještě před nimi však do boje nastoupili youtuber Jake Paul a bývalý hráč NBA Nate Robinson. A boj proběhl tak, jak mnozí očekávali.

Doporučeno
Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl 18. srpna 2020 15:44

Podstatně mladší Jake Paul už měl na kontě jednu výhru, zatímco pro Robinsona se jednalo o premiéru. Youtuber měl paradoxně také nad bývalým basketbalistou výškovou převahu. I díky té a větším zkušenostem se mu dařilo v boji dominovat. Paul poslal Robinsona poprvé do počítání v 1. kole, bývalý hráč NBA se však ještě postavil.

Boj přešel do druhého kola, v němž se Robinson vzpamatoval i z druhého počítání, chvíli nato ale přišlo tvrdé KO. Robinson doplatil na to, že se po soupeři nerozvážně rozbíhal, Jake Paul toho využil a Robinsona krásným úderem z ústupu poslal k zemi, kde zůstal bývalý basketbalista bezvládně ležet. Jake Paul tak mohl slavit druhé KO v kariéře a jak předeslal, ještě rozhodně neplánuje končit.

Domů
Sdílet
Diskuse