Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2020 10:39
Čas čtení 0:45
Tereza Šnajdrová

Klause rozčílilo jeho jméno na webu ministerstva zdravotnictví v záložce dezinformace

NEWS DEZINFORMACE KORONAVIRUS VÁCLAV KLAUS
Uložit Uložené

Podle bývalého prezidenta je to nepřijatelné.

Jméno bývalého prezidenta Václava Klause se objevilo na webu ministerstva zdravotnictví v záložce o dezinformacích, které propagují známé české osobnosti. Podle něj se jedná o nepřijatelný útok a ministru Janu Blatnému zaslal dopis, ve kterém žádá o vysvětlení a odstranění svého jména ze stránek.

Doporučeno
Mikrobioložka Peková šíří dezinformace. Spolu s ní také Václav Klaus nebo Ilona Csáková Mikrobioložka Peková šíří dezinformace. Spolu s ní také Václav Klaus nebo Ilona Csáková 7. února 2021 16:13

Výrazně se projevil trend, který můžeme pozorovat po většinu trvání pandemie, a to přebírání výrazných výroků a silných prohlášení veřejně známých osobností a odborníků dezinformačními weby, které je používají pro podporu jimi propagovaných dezinformací a konspiračních teorií. V poslední době k tomu došlo například s výstupy Václava Klause,“ stojí na webu ministerstva.

Domů
Sdílet
Diskuse