Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 11:31
Čas čtení 1:22
Vojtěch Vanda

Matka schovala své dítě před lékaři, jelikož rozhodli o tom, že bude očkováno. Ona ale nesouhlasí

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

O očkování proti tetanu rozhodli u malé dívky lékaři, byla totiž zraněna koněm. Matka však s vakcinací nesouhlasí, dívku schovala, a odmítá ji zdravotníkům vydat i přesto, že to nařídil soud.

Se zvláštním případem z jihu Čech se musí potýkat i soudy. V něm figuruje dívka , která byla před pár dny zraněna koněm, a její matka, která dítě schovala. Lékaři, z obavy o dívčin život kvůli zranění, jí totiž naordinovali očkování proti tetanu, se kterým matka nesouhlasí. A i přes soudní rozhodnutí o odebrání dítěte k medikaci svou dceru ukryla na neznámé místo. Informuje ČT24.

Doporučeno
Aktivní účet na sociálních sítích, chybějící záznamy z výtahu, tělo nalezené v nádrži hotelu. Toto je záhadná smrt Elisy Lam Aktivní účet na sociálních sítích, chybějící záznamy z výtahu, tělo nalezené v nádrži hotelu. Toto je záhadná smrt Elisy Lam 3. prosince 2020 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse