Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2020 9:30
Čas čtení 8:34
Adam Novosad

Uřízl si část nohy, pozval 10 kamarádů a společně ji snědli. Nechutnala jako kuřecí maso, konstatovala parta nových kanibalů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Američanovi museli po dopravní nehodě amputovat nohu, a tak si ji vyžádal zpátky, zavolal 10 kamarádů a upečenou ji společně snědli jako mexické tacos. Věděli, že takovou příležitost vyzkoušet etický kanibalismus už nikdy nebudou mít.

Zavolal deset svých kamarádů, kterým naservíroval kousky své amputované nohy v tradičním mexickém pokrmu tacos a společně hodnotili, co jim lidské maso připomíná.

„Zvedli jsme ji a začali si s ní hrát. Nevypadalo to jako noha. Vypadalo to jako objekt, nikoli kus člověka. Nebylo tam žádné emoční spojení,“ okomentoval moment, když si svou odříznutou končetinu přivezl domů.

Doporučeno
Unesl ji jako 10letou a roky znásilňoval jen 15 km od Slovenska. Natascha dnes vlastní dům, kde ji únosce zneužíval Unesl ji jako 10letou a roky znásilňoval jen 15 km od Slovenska. Natascha dnes vlastní dům, kde ji únosce zneužíval 2. listopadu 2020 9:30

Toto není úvod děsivého příběhu vraždícího psychopata s touhou po lidské krvi, ale příběh jednoho Američana, který si v mládí s kamarády utahoval z kanibalismu, až se mu naskytla unikátní příležitost vyzkoušet lidské maso. Dokonce z vlastní nohy. A on nezaváhal.

V tomto článku si přečteš:
  • Jak své oběti vraždil slovenský kanibal Matej Čurko v lese u Kysaku
  • Které části těla zavražděných žen si Čurko uřízl, aby je zřejmě snědl
  • Jak Američanovi amputovali nohu, kterou si vzal domů a rozhodl se ji sníst
  • Co mu řeklo 10 kamarádů , které oslovil, jestli chtějí nohu sníst s ním
  • Jak popadl nožík z kuchyně, uřízl si kus lýtkového svalu a zmrazil ho
  • Kdy mu kamarád–kuchař navrhl, že mu kus nohy namarinuje a opraží
  • Proč technicky parta kamarádů takovýmto kanibalismem neporušila zákony
  • Jak je možné, že Slováka Mateje Čurka nikdy neusvědčili z kanibalismu
  • Jak si jeden Němec 50 minut natáčel, jak vraždí svou oběť, kterou chtěl sníst

 

Odrezal si kus nohy, pozval 10 kamarátov a spolu ju zjedli. Nechutila ako kuracie mäso, skonštatovala partia nových kanibalov
Zdroj: Strelecký klub Podhradová

Slovenský kanibal, který vraždil v lese u Kysaku

Dosud jsi zřejmě o kanibalismu slyšel jen na hodinách dějepisu nebo geografie, když se mluvilo o domorodých kmenech kdesi na izolovaných ostrovech v Asii.

Svým vlastním kanibalem se ale na mapu světa před necelými deseti zapsalo i Slovensko. Otec dvou dětí, 43letý Matej Čurko žil v obci Sokoľ u Košic, ale své oběti vždy vlákal do lesa u Kysaku, kde je zdrogoval, bodl do srdce a části těla nařezal tak, aby si je doma mohl uvařit.

Na svém kontě měl minimálně dvě vraždy mladých Slovenek, které chtěly spáchat sebevraždu. Čurko je přesvědčil, aby se s ním setkaly. Prý nemusí páchat sebevraždu, když je on může zabít a sníst, což mu přinese obrovské potěšení. A tak dvě Slovenky skončily zakopané v mělkých hrobech s odříznutým chodidlem i prsem, které pak Čurko pravděpodobně uvařil a snědl.

Samozřejmě vyzkouším penis i varlata

Osudnou se slovenskému kanibalovi stala komunikace se Švýcarem, který chtěl předčasně ukončit vlastní život. Markus Dubach ho zkontaktoval a v prvních chvílích souhlasil s tím, že přijede na Slovensko do Kysak a nechá se zavraždit. Čurko zpozorněl.

„Půjdeme do lesa, kde tě zabiju a vyřežu ti z těla maso. Chci zejména svaly z nohou, rukou, zad a z hýždí. Samozřejmě vyzkouším i penis a varlata,“ napsal tehdy Švýcarovi, čímž ho nakonec vylekal, informuje Plus 7 dní.

Policie na Čurka nasadila agenta, který se s ním setkal a po přestřelce nakonec kanibal po několika dnech zemřel. Případ ovšem šokoval slovenskou veřejnost.

Odrezal si kus nohy, pozval 10 kamarátov a spolu ju zjedli. Nechutila ako kuracie mäso, skonštatovala partia nových kanibalov
Zdroj: Reddit

Dopravní nehoda, odříznutá noha a kanibalismus

V hlavních bodech se příběhy slovenského kanibala Mateje Čurka a amerického kanibala, který na sociálních sítích zůstal v anonymitě a vystupoval pod jménem IncrediblyShinyShart, radikálně liší. Američan nikým přes internet nemanipuloval s cílem vylákat ho do lesa a ubodat ho nožem do srdce. On o svou nohu přišel následkem dopravní nehody.

„S mými přáteli jsme vždy žertovali, zda bychom vyzkoušeli lidské maso, kdybychom ho mohli sníst etickým a zdravým způsobem. A vždy jsme odpovídali, že samozřejmě,“ začal popis nejbizarnější večeře svého života Američan.

„Naskytla se příležitost, a tak jsem jim to připomněl,“ zasmál se. Zpočátku mu ovšem do smíchu nebylo, když byl po havárii na motocyklu převezen do nemocnice a lékaři mu museli sdělit tragickou zprávu.

Přes noc maso naložil, a potom podusil s cibulí, paprikou, solí, pepřem a limetkovou šťávou.

Amputujte mi nohu, abych ji mohl sníst

Nohu mu sice zachránili, ale náraz ji pochroumal tak těžce, že by s ní už nikdy nemohl chodit. „Vybral jsem si, ať mi ji amputují. A poprosil jsem lékaře, aby si ji nechali,“ vysvětloval pro Vice, jak se mu v hlavě postupně zrodil nápad využít své amputované nohy v běžném životě. Mezi večeří s lidským masem na talíři a propuštěním z nemocnice ale uplynula spousta času.

Američan měl velké štěstí, že se mu nestalo nic vážnějšího než amputovaná noha. V době nárazu mohl jet podle vlastních slov rychlostí více než 80 kilometrů za hodinu, ale nehoda mu nepoškodila mozek ani míchu.

Když havaroval, proháněl se horskými cestami a v jednu chvíli zahlédl proti sobě auto, které se chystalo z hlavní silnice odbočit na vedlejší. Mělo zapnutou směrovku a on si myslel, že ho řidič vidí, ale bohužel neviděl. Když byl od auta jen pár metrů, nepozorný řidič vyrazil z místa a tvrdě narazil do boku motocyklu.

„Neměl jsem žádné další zranění. Byla to jen moje noha a malé škrábnutí zezadu na krku. Kromě toho jsem nebyl nijak zraněn! Velmi snadno jsem v ten den mohl zemřít,“ popsal své pocity pro Vice po tom, co se na místo nehody vrátil a analyzoval, jak mohl trefit kterýkoli ze stromů rostoucích nedaleko cesty.

„Mohu jezdit, ale slíbil jsem své matce, že počkám, dokud nezemře. Chybí mi to každý den,“ zavzpomínal si na svou motorkářskou kariéru, na kterou nezanevřel ani navzdory nehodě.

Jak to, že mu nemocnice dovolila odnést si nohu domů?

Američan si původně chtěl svou nohu nechat „vycpat“, jako se to dělá se zvířaty v muzeích. Tato možnost však nebyla realizovatelná, i když si ji prý uměl představit jako lampu ve svém obýváku. Nakonec se rozhodl nohu sníst.

Jak ji dostal z nemocnice, kde se pochopitelně amputované končetiny pacientů běžně nevydávají? Jednoduše. „Většina nemocnic má postupy, přes které ti vydají části těla, protože některá náboženství vyžadují, abys byl pohřben vcelku, takže jsem jen podepsal papíry,“ vysvětlil. Svou amputovanou končetinu pak za pomoci vlastní matky převezl domů v přenosné chladničce.

Odrezal si kus nohy, pozval 10 kamarátov a spolu ju zjedli. Nechutila ako kuracie mäso, skonštatovala partia nových kanibalov
Zdroj: Reddit

Popadl nožík a odřízl si kousek svalu

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 91963 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak popadl nožík z kuchyně, uřízl si kus lýtkového svalu a zmrazil ho
  • Kdy mu kamarád–kuchař navrhl, že mu kus nohy namarinuje a opraží
  • K jakému masu chuť své nohy přirovnal, když mu nepřipomínala kuřecí
  • Proč technicky parta kamarádů takovýmto kanibalismem neporušila zákony
  • Jak je možné, že Slováka Mateje Čurka nikdy neusvědčili z kanibalismu
  • Jak si jeden Němec 50 minut natáčel, jak vraždí svou oběť, kterou chtěl sníst
Domů
Sdílet
Diskuse