Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2020 19:37
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Raper žaluje Instagram o 440 milionů korun a Pornhub čelí dalšímu skandálu

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Je tady nový díl Freshnews.

Máme tu další středu a s ní i další porci čerstvých novinek, a to jak světa hudby, kinematografie, technologií nebo dalších oblastí. Dnešní epizodou Freshnews tě provede naše moderátorka Petra, která má přichystáno celou řadu zajímavých zpráv, pojď se tedy s námi podívat, co se v posledních dnech událo.

Ze všeho nejdříve se změříme na rap. Prosinec je totiž nabitý novými projekty, které jsme pro tebe shrnuli v našem nedávném článku. A co přesně nás čeká? Za všechny projekty můžeme zmínit například desku s názvem Bauch Money II od Huga Toxxxe, která vyjde již tento pátek.

Doporučeno
Seznamte se, Totally Nothin Seznamte se, Totally Nothin 9. prosince 2020 13:47

U rapu ještě zůstaneme, zavítáme ale do zámoří. Americký raper Boosie Badazz totiž dostal ban na Instagramu, kvůli čemuž hodlá žalovat samotného šéfa společnosti Facebook, pod kterou právě Instagram spadá, a to o rovných 20 milionů dolarů. Boosie na sociální síti zveřejňoval fotky nahých žen, což se mu nakonec vymstilo.

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Přichystali jsme pro tebe například článek o nejlepších mysteriózních seriálech, podíváme se na módní trendy, které očekáváme v roce 2021, a nabídneme ti také speciální epizodu našeho podcastu Love is on the air, v níž se naši moderátoři spojili s autorkami podcastu Vyhonit ďábla. Přejeme příjemnou podívanou! 

Domů
Sdílet
Diskuse