Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2020 6:44
Čas čtení 1:23
Adam Novosad

Postavám v Cyberpunku 2077 vykukují pohlavní údy skrz kalhoty. Vtipná chyba ve velkém baví sociální sítě

TECH
Uložit Uložené

V dlouho očekávané hře Cyberpunk 2077 našli v první den vydání hráči množství chyb.

Dlouho očekávaná hra Cyberpunk 2077 konečně dorazila. Díky předobjednávkám, které překročily hranici 8 milionů kusů, se rovnou stala nejrychleji prodávanou počítačovou hrou v historii, což však nezabránilo tomu, aby množství hráčů v úvodních hodinách zklamala, informuje Polygon.

Za zklamání může nejčastěji chabá optimalizace, což lidem způsobuje padání hry či bídný grafický výkon. Nejvíce na tato pochybení doplatili hráči minulé generace konzolí PlayStation 4 a Xbox One, kde grafická stránka hry vypadá opravdu podprůměrně.

Doporučeno
Cyberpunk 2077 vypadá a běží na PS4 a Xbox One příšerně. Grafika působí jako by byla stará 10 let Cyberpunk 2077 vypadá a běží na PS4 a Xbox One příšerně. Grafika působí jako by byla stará 10 let 11. prosince 2020 11:54

Nedostatečná optimalizace v úvodních dnech hraní však přinesla několik vtipných momentů. Jedním z hlavních se stal „Penis Glitch“, což je nečekaně trefné pojmenování chyby, jejímž prostřednictvím si sice vytvoříš dokonale vypadající postavu, ale ať jí nasadíš jakékoliv kalhoty, bude z nich vykukovat pohlavní úd.

Zatím není jasné, jak často se tato herní chyba objevuje, ale na Twitteru či portálu Reddit začaly houfně přibývat fotografie hráčů, kteří si vytvořili postavy podle svých představ, ale zůstali mírně překvapeni, když spatřili, jak textura pohlavního údu odmítá zůstat skrytá pod kalhotami a neustále se dere na denní světlo.

A nešlo jen o pohlavní údy. Jeden z hráčů poukázal na chybu, kdy začala přes tričko či bundu vykukovat prsa u ženské postavy, a tak mají vývojáři ze studia CD Projekt Red co dělat, aby v následujících dnech a týdnech dali hru kompletně do pořádku.

Literally could not have asked for a better first bug (nsfw) from r/gaming

Domů
Sdílet
Diskuse