Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2020 8:00
Čas čtení 1:04
Martin Mičuda

Nejvýkonnější BMW současnosti poodhaluje unikátní detaily i technické parametry

Nejvýkonnější BMW současnosti poodhaluje unikátní detaily i technické parametry
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.facebook.com/BMW.M/videos/446878883137130/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">facebook.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Nové BMW M5 CS poznáme v průběhu příštích týdnů.

BMW M5 aktuální generace je na trhu již nějaký ten rok, mezitím jsme tedy poznali i jeho modernizovanou verzi. V průběhu roku se však začaly na povrch prodírat zprávy o tom, že na rozhraní let poznáme ještě extrémnější počin než je dosud vrcholná verze s tradičním dodatkem Competition. Po vzoru menších modelů totiž BMW chystá nejostřejší derivát s ikonickou zkratkou odkazující na Clubsport – M5 CS.

Doporučeno
Nová 600koňová M5 je dokonalé auto, kterých na trhu moc není. Proč? Nová 600koňová M5 je dokonalé auto, kterých na trhu moc není. Proč? 2. prosince 2018 16:01

Naznačily to nejen špionážní fotografie, ale už i CEO divize BMW M, Markus Flasch, který je na svých sociálních sítích velmi aktivní. Všechny dosavadní dohady tak v uplynulých hodinách potvrdila právě nejkompetentnější osoba. Na krátkém videu na sociálních sítích nám totiž Markus Flasch poodhalil ty nejdůležitější exteriérové detaily chystané novinky a zároveň zmínil prakticky všechny relevantní parametry.

Domů
Sdílet
Diskuse