Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2021 14:41
Čas čtení 2:54
Vojtěch Vanda

Seniorská ombudsmanka protestovala v Praze s židovskou hvězdou. Dostala okamžitou výpověď

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Účast na nedělním protestu proti vládním nařízením v Praze stál dnes již bývalou seniorskou ombudsmanku Lenku Tarabovou místo.

Židovská hvězda a v ní slovo Neočkovaný. S touto výšivkou, která je podobná hvězdám, jež byli nuceni nosit Židé během druhé světové války, se někteří lidé vydali protestovat na včerejší demonstraci proti koronavirovým opatřením vlády.

Protest, na němž vystoupil například bývalý prezident Václav Klaus nebo zpěvák Daniel Landa, nevynechala ani dnes již bývalá seniorská ombudsmanka pro Liberec Lenka Tarabová. Kvůli nevhodné symbolice a jejímu zneužití byla totiž propuštěna.

Doporučeno
Do března naočkujeme celou dospělou populaci, tvrdí izraelský premiér Do března naočkujeme celou dospělou populaci, tvrdí izraelský premiér 11. ledna 2021 11:05

Občanská iniciativa Chcípl PES svolala na nedělní 14. hodinu protest na pražské Staroměstské náměstí. Na něm se shromáždily až 3000 lidí, kteří protestovali proti omezením vlády, jež vydala v rámci koronavirových opatření. Na místě se nedodržovala protiepidemická opatření, prakticky nikdo nenosil roušky ani se nedodržovaly rozestupy.

Domů
Sdílet
Diskuse