Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2021 6:45
Čas čtení 1:05
Lukáš Čelka

Tvář Disney Olivia Rodrigo láme rekordy Spotify: Žádná skladba v historii neměla více streamů za den než její singl

NEWS
Uložit Uložené

Její singl měl na Spotify za den 13 714 177 streamů.

Disney hvězda, zpěvačka a herečka Olivia Rodrigo dobyla svým novým songem streamovací platformy. Její debutový singl Drivers License, vydaný 8. ledna, stihl za krátkou dobu dominovat hitparádám Spotify. Za jediný týden díky němu zpěvačka stihla překonat rekord platformy v počtu přehrání písně, informoval portál CBS News.

Podle týdenního žebříčku „Top 200“, který pravidelně platforma vydává, byl její singl streamovaný až 65 873 080krát. Druhé místo obsadila skladba DÁKITI a třetí Blinding Lights od zpěváka The Weeknda.

To však není vše, co mladá zpěvačka svým singlem dokázala. Skladba Drivers License se stala nejstreamovanější skladbou v průběhu jednoho dne. Aby toho nebylo málo, tento svůj vlastní rekord na další den opět pokořila. Podle statistik Spotify dosáhla skladba maxima streamů v pátek. Konkrétně byla přehrána až 13 714 177krát.

Doporučeno
Separ bojuje s koronavirem: V životě mě tak nebolelo tělo, jako by mě rozkopalo deset dofetovaných dělníků Separ bojuje s koronavirem: V životě mě tak nebolelo tělo, jako by mě rozkopalo deset dofetovaných dělníků 18. ledna 2021 12:05

Skladba boří i jiné streamovací platformy

Písnička překonala rekordy i na Amazon Music, kde po jejím vydání platforma zveřejnila tweet, že se singl stal nejhranějším v průběhu jednoho dne a zároveň i nejstreamovanějším během celého týdne historii Amazon Music.

Hudbě se věnovala již od dětství

Zpěvačka začala podle portálu hrou na klavír, už když měla sedm let. Později se naučila hrát na kytaru, a to během nahrávání Disney seriálu Bizaardvark, který se vysílal od roku 2016 do roku 2019. Rodrigo v současnosti účinkuje v High School Musical: The Musical - The Series.

Domů
Sdílet
Diskuse