Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. ledna 2021 12:21
Čas čtení 0:52
Adam Novosad

Po poražení zločinu je třeba se utřít. Soňa z benzínky si vysloužila respekt české firmy v reklamě

NEWS
Uložit Uložené

Případ zadrženého lupiče z bratislavské benzínky bude na sociálních sítích ještě dlouho rezonovat.

Soňa z benzínové pumpy v Bratislavě se ze dne na den stala hvězdou Česka i Slovenska. Tato 36letá Češka dokázala vynalézavě zadržet lupiče z pumpy až do příjezdu policistů díky orálnímu sexu, a tak její kreativitu nyní postupně oceňují muži zákona, běžná veřejnost, ale nyní se přidaly už i místní firmy.

Doporučeno
Žena, která na Slovensku zastavila lupiče benzínky orálním sexem, byla Češka. „Vemte si ho, už nemůžu,“ měla říct policistům Žena, která na Slovensku zastavila lupiče benzínky orálním sexem, byla Češka. „Vemte si ho, už nemůžu,“ měla říct policistům 28. ledna 2021 12:25

Jednou z prvních vlaštovek se stala česká firma Sheron, která vznikla jako rodinný podnik a dodnes se věnuje výrobě doplňků do aut.

V portfoliu mají kromě olejů či maziv i hygienické vlhčené utěrky na jedno použití, které využili v nové vtipné reklamě. Člověka však při pohledu na ni napadne, zda situaci tak trochu nezneužili na svou propagaci se sexistickým podtónem.

Nezáleží na tom, zda jste se zrovna hrabali pod kapotou nebo jste vlastním tělem bránili lupiči v útěku z čerpací stanice. 😎 SHERON Ubrousky na ruce vás zbaví veškeré špíny! 😁👉 bit.ly/Ubrousky_na_ruce

Posted by SHERON on Thursday, January 28, 2021

Na svůj Facebook pověsili fotku ženy před benzínovou pumpou, která si z úst utěrkami stírá nečistoty. „Nezáleží na tom, zda jste se zrovna hrabali pod kapotou nebo jste vlastním tělem bránili lupiči v útěku z čerpací stanice,“ konstatovala firma a všem doporučila své utěrky. Ty prý dokážou člověka zbavit jakékoliv špíny.

V komentářích se u reklamy pár lidí dobře pobavilo a jeden z nich ji zhodnotil slovy: „Zde se toho markeťáci nebojí.“

Domů
Sdílet
Diskuse