Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2021 12:25
Čas čtení 1:09
Vojtěch Vanda

Žena, která na Slovensku zastavila lupiče benzínky orálním sexem, byla Češka. „Vemte si ho, už nemůžu,“ měla říct policistům

ZAJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložit Uložené

O případu byly zjištěny další informace.

Zpráva o ženě, která orálním sexem uspokojovala lupiče benzinové pumpy na Slovensku do příjezdu policie, obletěla internet. Jak jsme tě včera informovali, žena tímto bizarním způsobem opravdu zabránila jeho útěku. Dnes se ale dostaly na povrch další zprávy. Žena totiž nebyla Slovenkou, nýbrž Češkou, a policistům během inkriminované noci předala jasný vzkaz.

Doporučeno
Češka zabránila loupeži na benzínce bizarním způsobem: Orálně uspokojovala zloděje, dokud nepřijeli policisté (Aktualizováno) Češka zabránila loupeži na benzínce bizarním způsobem: Orálně uspokojovala zloděje, dokud nepřijeli policisté (Aktualizováno) 27. ledna 2021 14:53

Už včera ses od nás mohl dozvědět, že se incident odehrál na benzinové pumpě na Slovensku. TV JOJ ale přišla s dalšími informacemi. Čerpací stanici v bratislavské čtvrti Petržalka přepadl čtyřiadvacetiletý Srb v noci z úterka na středu někdy kolem čtvrté hodiny ranní. Muž byl agresivní a žádal po zaměstnanci pumpy peníze a vyhrožoval mu zabitím. Nejspíše, aby výhružku zesílil, zaměstnanci uštědřil i kopance a rány pěstí.

Domů
Sdílet
Diskuse