Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2021 18:24
Čas čtení 0:48
Daniel Mikolášik

Zuzana Čaputová reaguje na zmínku v instagramovém příběhu Jennifer Aniston: Potěšilo mě to, seriál Přátelé mám velmi ráda

NEWS
Uložit Uložené

V rozhovoru pro Denník N také kritizuje premiéra Matoviča za to, že jí neodpovídá na SMS zprávy.

Slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou koncem ledna na Instagramu sdílela americká herečka Jennifer Aniston, konkrétně v příběhu v rámci série fotografií, kterými upozorňovala na důležitost žen v politice.

Prezidentka v rozhovoru pro slovenský Denník N reagovala na zmínku v hereččině příběhu na 36milionovém profilu a odpověděla, co pro ni taková zmínka znamená. Přiznala, že je fanynkou seriálu Přátelé, ve kterém Jennifer Aniston ztvárnila postavu Rachel. Zmínka v příběhu světové celebrity ji prý velmi potěšila.

Doporučeno
Jennifer Aniston na Instagramu sdílí Zuzanu Čaputovou. Změna již ve světě nastala, píše americká herečka Jennifer Aniston na Instagramu sdílí Zuzanu Čaputovou. Změna již ve světě nastala, píše americká herečka 29. ledna 2021 21:54

„Dívala jsem se na seriál Přátelé, mám ho velmi ráda. Potěšilo mě to a potěšil mě i kontext, tedy, že ženy v politice jsou schopny udělat změnu k lepšímu,“ uvedla hlava státu pro Denník N.

Kromě toho však v rozhovoru zazněla i vážnější témata, jako například způsob vládnutí tamního premiéra Igora Matoviča a především jeho komunikace. Slovenský předseda vlády totiž podle prezidentky nedostatečně komunikuje s její osobou. V polovině ledna například uvedla, že Matovičovi odeslala tři SMS zprávy, ale ani na jednu z nich neodpověděl. Podle něj to totiž byly jen „informativní zprávy“.

Zuzana Čaputová v rozhovoru tvrdí, že pravidelněji komunikuje spíše s ministry. „Já se s premiérem snažím komunikovat, zprávy ode mě má doručeny. Musím si jen počkat, kdy bude i on komunikovat se mnou,“ říká v rozhovoru.

Zuzana Čaputová
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domů
Sdílet
Diskuse