Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2021 17:08
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Slávek Boura chystá novou nekorektní seznamku Dáme lásku?

NEWS
Uložit Uložené

Ta startuje již zítra, tedy 3. února.

Moderátora Slávka Bouru znáš asi především díky kultovnímu pořadu Rande, který v 90. letech pomáhal najít lásku lidem po celém Česku. Oblíbená televizní hvězda nyní chystá spolu s hudebním projektem Went.fm novou show s názvem Dáme lásku?, v níž se pokusí oživit koncept seznamovacího pořadu Rande. První díl můžeš zkouknout už zítra v 18:00 na webu Went.fm nebo na Facebooku.

Doporučeno
Slávek Boura: Za tři roky moderování jsme si vydělali na barák. Nekoksuju, jsem starý tabakista a etanolista Slávek Boura: Za tři roky moderování jsme si vydělali na barák. Nekoksuju, jsem starý tabakista a etanolista 10. března 2019 15:20

Dáme lásku? je interaktivní digitální seznamka, která poběží živě a diváci budou moci komunikovat s účastníky a moderátory v reálném čase. Zájemci o seznámení se budou natáčet svými mobilními telefony z pohodlí svého domova a zároveň budou muset plnit pikantní úkoly, které jim budou zadávat moderátoři ze studia.

Možná si ještě pamatuješ na legendární hlášky z pořadu Rande, kde zaznělo například: „Jsem ztělesněná touha, pohledem na tebe se rouhám,“ nebo oblíbené „jsem úplně načatá.“ Slávek Boura si od nového konceptu slibuje další podobné perly. Už nyní se spolu se svým kolegou Martinem Veverkou dozvěděl, že ideální partner jednoho z účastníku by měl vypadat jako levicová smažka, nebo že by měl umět stáhnout králíka z kůže.

Pokud i ty stále hledáš lásku svého života, nebo tě třeba jenom zajímá, jak tento bizár z devadesátých let bude fungovat i v dnešní době, tak neváhej a přihlas se. Do Dáme lásku? se mohou hlásit lidé různorodých sexuálních orientací, genderů a životních stylů.

Slávek Boura
Zdroj: Tisková zpráva Went.fm
Domů
Sdílet
Diskuse