Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2021 v 19:36
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Zatčení youtubera MikeJePan, koncerty pro 30 000 lidí a krádež ve střílečce Counter Strike

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

 

Je tu další středa, což znamená, že pro tebe máme nový díl Freshnews. Tím tě tentokrát provede náš moderátor Krištof, se kterým se podíváme do světa hudby, her, vztahů i módy. Tak jdeme rovnou na to.

Začneme poněkud netradičním případem, kterým se zabývá česká policie. Hráč střílečky Counter Strike: Global Offensive chtěl totiž jinému hráči prodat vzácný virtuální nůž v hodnotě 30 tisíc korun. Zájemce však prodávajícího podvedl a místo domluvených peněz mu zaslal jen zálohu. I takové věci se mezi hráči dějí.

Zaděláno na problémy má také kontroverzní youtuber MikeJePan. Toho totiž v úterý dopoledne zatkla policie, která jej podezřívá z vydírání. Policisté jej zatkli na čerpací stanici v Praze a v případě viny může skončit na dlouhou dobu za mřížemi.

Doporučeno
Prémiové materiály, univerzálnost i surovost ulice. Jägermeister zachraňuje noční život skvělou kolekcí Prémiové materiály, univerzálnost i surovost ulice. Jägermeister zachraňuje noční život skvělou kolekcí 31. ledna 2021 v 15:01

Vidina koncertů je v Česku zatím stále hudbou vzdálené budoucnosti. Na Novém Zélandě se však pořádají koncerty pro desetitisíce lidí – bez roušek, bez rozestupů. A bez nakažených. Nový Zéland boj s pandemií koronaviru zvládl, nám zatím jen zbývá doufat, že krize v dohledné době pomine i u nás.

A co dalšího se v dnešních Freshnews dozvíš? Tak třeba o mladíkovi z Česka, který si v 16 letech staví vlastní dům, o nové kolekci oblečení Best Nights a spoustu dalšího. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse