Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2021 16:37
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

Ivan Buki Buchinger: Na zemi jsem zabiják (Videorozhovor)

SPORT
Uložit Uložené

Do našeho studia zavítal MMA bojovník Ivan Buki Buchinger.

Do našeho studia zavítal MMA bojovník Ivan Buki Buchinger, který si z turnaje Oktagon 21 po zdolání Paradeisera odnesl titulový opasek.

V tomto videu se dozvíš:
  • Proč měl Buki strach z Ronyho Paradeisera a s jakými pocity nastupoval do zatím posledního zápasu
  • Zda by přijal odvetu s Ronym
  • Proč Buchingerovi vadí, když si ho lidé pamatují jen kvůli prohře s Conorem McGregorem a co mu tento zápas dal
  • Kdy by měli zápasníci odejít do „MMA důchodu“
  • Proč Buki nechce, aby jeho syn dělal MMA
  • Proč Ivan Buchinger nepodepsal smlouvu s UFC
  • Kdo podle něj zvítězí v zápase Vémola vs. Ďatelinka

Ivan Buchinger patří mezi nejzkušenější slovenské MMA zápasníky, má zároveň bohaté zkušenosti i obrovské úspěchy ze zahraničí. Jako jediný Slovák se popral s dobře známým Conorem McGregorem, není však nadšený z toho, že ho mnozí fanoušci i „nefanoušci“ nálepkují jako toho, kdo prohrál proti populárnímu Irovi.

V našem rozhovoru jsme si s Bukim popovídali o jeho úspěších a vysvětlil nám, proč v minulosti nepodepsal smlouvu s UFC. Když atraktivní nabídku dostal, neměl v té době dostatečné zázemí, trenéra ani sparing partnera.

Buki také v krátkosti odhalil svá očekávání od zápasu Ďatelinka vs. Vémola, který organizace Oktagon MMA přinese už na konci března. Promluvili jsme se i o jeho soukromí, MMA důchodu a odpověděl také na otázku, proč by nechtěl, aby syn následoval v jeho šlépějích.

Doporučeno
Rval se ve škole, mohl skončit ve vězení: Příběh Dustina Poiriera, který knockoutoval Conora McGregora Rval se ve škole, mohl skončit ve vězení: Příběh Dustina Poiriera, který knockoutoval Conora McGregora 3. února 2021 11:37
Domů
Sdílet
Diskuse