Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2021 9:39
Čas čtení 0:44
Adam Novosad

Vakcína proti koronaviru z tebe udělá homosexuála, varoval radikální islámský duchovní, za což schytal výsměch i kritiku

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V Íránu duchovní promluvil k desítkám tisíc svých fanoušků na Telegramu.

Radikální islámský duchovní z Íránu na sociální síti prohlásil, že vakcína proti koronaviru z tebe udělá homosexuála. Ajatolláh Abbas Tabrizian používá ke komunikaci se svými věřícími platformu Telegram, kde lidi varoval, ať si od očkovaných udržují odstup, pokud se homosexuály nechtějí stát i oni, uvádí Jerusalem Post.

Nejde přitom o jeho první kontroverzní vyjádření vůči západnímu světu a moderní medicíně. V minulosti Tabrizian spálil několik medicínských knih jako symbol nadřazenosti islámských poznatků o zdraví člověka, které podle něj nepotřebují zásah z medicínských knih.

Doporučeno
Za porušování koronavirových opatření by firmám či podnikatelům mohl hrozit až roční zákaz činnosti Za porušování koronavirových opatření by firmám či podnikatelům mohl hrozit až roční zákaz činnosti 8. února 2021 19:00
Domů
Sdílet
Diskuse