Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2021 11:00
Čas čtení 0:44
Vojtěch Vanda

Řidič BMW na Pardubicku horlivě driftoval na sněhu. Auto mu shořelo

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Nejspíš se vzňala izolace nad katalyzátorem.

Oblíbená zimní kratochvíle všech, kteří si rádi zadovádí ve sněhu se svým automobilem, se mohla muži z Pardubicka pěkně vymstít. Když se v pondělí rozhodl si takzvaně zadriftovat, svůj vůz přehřál natolik, že začal na místě hořet. Muži se naštěstí nic nestalo, nicméně jeho automobil přišel k úhoně – hasiči škodu na něm vyčíslili na 100 tisíc korun.

Doporučeno
Žena při bobování na Bruntálsku narazila do překážky, na místě zemřela Žena při bobování na Bruntálsku narazila do překážky, na místě zemřela 1. února 2021 12:19

Muž si driftování příště asi rozmyslí. Jak se totiž ukázalo může jej přijít hodně draho. Když volal o pomoc hasiče, jeho automobil značky BMW byl již v plamenech. Hasiči museli vůz hasit zhruba půl hodiny, než se jim podařilo dostat oheň pod kontrolu, a další půlhodinu trvalo, než jej úplně uhasili. Hasičský vyšetřovatel na místě pouze potvrdil, že příčinou požáru byla právě oblíbená zimní kratochvíle řidičů.

driftování požár bmw
Zdroj: HZS Pardubický kraj
Domů
Sdílet
Diskuse