Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2021 13:41
Čas čtení 0:27
Dominik Vetrák

Tim Burton zrežíruje seriál Wednesday. Oblíbenou dívku z Addamsovy rodiny uvidíme na Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix natočí seriál o oblíbené postavě z Addamsovy rodiny.

Netflix oficiálně oznámil, že se dočkáme hrané, seriálové adaptace Addamsovy rodiny. Místo toho, aby se ale seriál zaměřil na celou rodinu, se dočkáme příběhu o Wednesday neboli  Wendy.

Doporučeno
Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? 15. února 2021 16:33

Jedna z nejoblíbenějších členek rodiny ožije díky režisérovi Timu Burtonovi (Ed Wood, Batman...). Půjde o první Burtonův seriál a vzhledem k jeho tématu se docela těšíme. A to i přesto, že slavný režisér v posledních letech nevydává právě nejlepší filmy. Je pravděpodobné, že se v seriálu objeví i ostatní členové rodiny.

Fanoušci Addamsovy rodiny si mohou užít také animák z roku 2019, na jehož pokračování se už pracuje. Zatím nevíme, zda bude seriál navazovat na některý z předešlých filmů či seriálů a ani to, kdo si v něm zahraje.

Christina Ricci jako Wednesday v devadesátkovém filmu.
Christina Ricci jako Wednesday v devadesátkovém filmu. Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse