Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2021 10:59
Čas čtení 2:32
Vojtěch Vanda

Flegr: Používat dražší antigenní testy namísto PCR testů je husarský kousek hodný italské mafie

NEWS ČESKO JAROSLAV FLEGR RAKOUSKO
Uložit Uložené

Jaroslav Flegr se znovu rozpovídal svému kocourovi Micíkovi o tom, jaká je situace v zemi během koronaviru.

Evoluční biolog Jaroslav Flegr znovu probral nastalá koronavirová opatření se svým kocourem Micíkem. Profesor se v posledním statusu na Facebooku zabýval rozdílem mezi testováním antigenními testy a PCR testy.

„Nakoupit miliony antigenních testů určených pro testování osob s příznaky nemoci na testování osob bezpříznakových a prosadit si do řady předpisů, že pro preventivní testování se musí v Česku používat antigenní testy, namísto stejně nákladných, ale nesrovnatelně citlivějších PCR testů, je samo o sobě husarský kousek hodný italské mafie,“ například napsal.

Doporučeno
Flegr: Povinné nošení respirátorů epidemickou situaci nezlepší, ale zhorší, pakli připustíme respirátory s výdechovým ventilem Flegr: Povinné nošení respirátorů epidemickou situaci nezlepší, ale zhorší, pakli připustíme respirátory s výdechovým ventilem 22. února 2021 18:55
Domů
Sdílet
Diskuse