Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2021 14:02
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Muž z Brna na své porušování omezení pohybu upozorňoval ohňostrojem

Muž z Brna na své porušování omezení pohybu upozorňoval ohňostrojem
Zdroj: TASR - Roman Hanc
ZAJÍMAVOSTI BRNO
Uložit Uložené

Strážníkům neutekl.

Jak upozornit na to, že nedodržuješ vládní opatření. V Brně třeba ohňostrojem. Osmatřicetiletý muž se v sobotu těsně před půlnocí snažil upoutat zraky městských strážníků tím, že uprostřed tramvajového pásu na Cejlu v Zábrdovicích odpálil krabici barevného ohňostroje. Když jej autohlídka chtěla zastavit, řekl jen „čau“ a chtěl odejít. Policie jej viní z několika přestupků.

Doporučeno
Muž z Prahy donutil ženu, aby na něj přepsala svůj byt. Získal jej i s věcným břemenem ženiny babičky Muž z Prahy donutil ženu, aby na něj přepsala svůj byt. Získal jej i s věcným břemenem ženiny babičky 25. února 2021 18:44

Zvláštní formu zábavy na večer si vybral osmatřicetiletý muž v Brně. V sobotu před půlnocí se totiž rozhodl, že lidem bydlícím na Cejlu okoření spaní, a odpálil na tramvajovém pásu krabici plnou zábavní pyrotechniky. Výbuch zaznamenala autohlídka, která zrovna v tento moment kolem projížděla. 

Domů
Sdílet
Diskuse