Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2021 15:32
Čas čtení 0:43
Richard Balog

Jarní kolekce spodního prádla SAVAGE x FENTY lichotí všem ženám, a to bez ohledu na typ postavy

Jarní kolekce spodního prádla SAVAGE x FENTY lichotí všem ženám, a to bez ohledu na typ postavy
Zdroj: SAVAGE x FENTY
MÓDA
Uložit Uložené

Nic hezčí dnes už pravděpodobně neuvidíš.

Rihanna prožívá období jako na houpačce. Zatímco začátkem února po dohodě s vedením konsorcia LVMH pozastavily činnost módního domu FENTY, o několik dní později se spodní prádlo SAVAGE x FENTY stalo miliardovým byznysem. 

Dnes nám pod její hlavičkou prezentuje skvělou jarní kolekci inspirovanou obdobím 60. let minulého století, přičemž prim hrají květinové vzory. Vzhledem k nadcházejícímu období sice nejde o žádný průkopnický nápad, ale jelikož je za ním Rihanna, musí ti být jasné, že stojí za pozornost.

Doporučeno
Obrovské kožené kapuce, chlupaté sněhule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali jsme nejlepší momenty z týdnů módy Obrovské kožené kapuce, chlupaté sněhule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali jsme nejlepší momenty z týdnů módy 13. března 2021 19:48

Jak už to bývá u SAVAGE x FENTY dobrým zvykem, i tentokrát jsou jednotlivé vrchní a spodní díly dostupné pro všechny ženy, a to bez ohledu na typ postavy.

Domů
Sdílet
Diskuse