Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností isexshop.sk.
23. března 2021 18:39
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Kondomy: Jaké jsou nejčastější mýty a jak bys prezervativ určitě neměl používat?

Kondomy: Jaké jsou nejčastější mýty a jak bys prezervativ určitě neměl používat?
Zdroj: Pixabay/Sasin Tipchai
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Pusť si novou epizodu podcastu Love is on the air.

 Odebírej nás na Spotify

Prezervativ, guma, šprcka neboli kondom. Tématem dnešního dílu našeho pravidelného podcastu Love is on the air zaměřeného na vztahy a vše, co k nim patří, se stal právě tento ochranný prostředek, který, jak jistě dobře víš, zabraňuje nechtěnému početí nebo přenosu sexuálně přenosných chorob.

Od naší moderátorské dvojice doktorky Nikity a docenta Zacha se nicméně dozvíš, že kondomy mohou mít i poněkud jiná využití, mají velmi zajímavou historii a koluje o nich několik mýtů, které se dnes pokusíme vyvrátit.

Přestože věříme, že se u nové epizody dobře pobavíš, doufáme, že si z ní odneseš i řadu cenných informací, které třeba využiješ i ve svém osobním životě.

Doporučeno
Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát 19. března 2021 8:50

A co všechno se dozvíš? Je sice známo, že existují nejrůznější druhy kondomů, ale věděl jsi například o tom, že tloušťka toho klasického je pouhých 0,07 milimetru? Nebo třeba to, že samotné slovo „kondom“ je podle jedné z teorií odvozeno od příjmení vynálezce tohoto ochranné prostředku?

Dnešní díl je zkrátka od začátku až do konce nabitý zajímavostmi, které ti o kondomech prozradí spoustu věcí, které jsi o nich dosud nevěděl. Stejně jako minulý díl, i tento vznikl ve spolupráci se sexshopem isexshop.sk, který se zaměřuje na diskrétní prodej a doručení erotických pomůcek. Tak se pohodlně usaď a užij si novou epizodu. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse