Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 8:50
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát

Sex a pohlavní choroby: Poslechni si šílené příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát
Zdroj: Unsplash
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Bonusová epizoda podcast je tady.

Odebírej nás na Spotify 

V poslední epizodě našeho pravidelného podcastu Love is on the air se naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach věnovali pohlavním chorobám. Úterní díl vznikl ve spolupráci se studentkou medicíny Natálií a ty ses mohl dozvědět, jak poznáš 5 nejčastějších pohlavních chorob, jak se léčí a kde se můžeš nechat otestovat.

Teď ale dostávají slovo opět naši posluchači a posluchačky, kterým jsme dali prostor, aby nám na dané téma zaslali vlastní příběhy, a právě těm je dnešní bonusová epizoda věnována. Tak se pohodlně usaď a užij si ji.

A co se v novém díle dozvíš? Tak například o slečně, která od partnera chytla pohlavní nemoc, ale když se jej s tím pokusila konfrontovat, řekl jen následující: „Pochybuju, že je to ode mě.“ Ano, i takové věci se dějí. Víc už se ale dozvíš v samotné epizodě. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) 10. ledna 2021 19:10
Domů
Sdílet
Diskuse