Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2021 16:13
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Jelen, který myslivci při honu ukradl kulovnici a utekl, už není ozbrojený. Zbraň se našla ve sněhu

Jelen, který myslivci při honu ukradl kulovnici a utekl, už není ozbrojený. Zbraň se našla ve sněhu
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jelena Puškina, jak jej pojmenovala komunita na Twitteru, už muži zákona nehledají.

Policisté si mohou odškrtnout další vyřešený případ. Přestala totiž pátrat po jelenovi, který v listopadu při honu v obvodu lesní správy Horní Planá vyfoukl jednomu z myslivců kulovnici z ramene. Podle informací policistů byla kulovnici ráže 22 Hornet nalezena ve sněhu, kde ji nejspíš jelen shodil i s parožím.

Doporučeno
Jelen ukradl myslivci na Českokrumlovsku kulovnici a utekl. Policie zbraň stále nenašla Jelen ukradl myslivci na Českokrumlovsku kulovnici a utekl. Policie zbraň stále nenašla 24. listopadu 2020 13:03

O bizarní události jsme tě v listopadu informovali. Ač se incident může zdát zvláštní, jeho provedení, o kterém mluvil mluvčí policie Jiří Matzner, se bizarně úplně nejeví. „Několik myslivců postupovalo lesem. V jednom okamžiku pes vyplašil jelena. Ten se zvedl a vyřítil se přímo proti myslivci. Proběhl kolem něho a parohem mu roztrhl levý rukáv bundy,“ popsal tehdy mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse