Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2021 6:52
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Policisté na Filipínách donutili muže dělat 300 dřepů. Zemřel vyčerpáním

Policisté na Filipínách donutili muže dělat 300 dřepů. Zemřel vyčerpáním
Zdroj: Piqsels/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Policie odmítá, že by za porušení zákazu vycházení udělovala fyzické tresty, rodina mladého muže však tvrdí opak. Prý udělal asi 300 dřepů.

28letý Filipínec si podle vyjádření své rodiny šel koupit v době zákazu vycházení pitnou vodu. Když ho policie zastavila, údajně ho i s kamarádem zadržela a následně přinutila dělat synchronizované dřepy, když jim to nešlo, museli začít znovu, informuje BBC na základě příspěvku rodiny na Facebooku.

Celkově tak měli udělat až 300 dřepů. Muž byl podle slov blízkých po návratu domů druhý den velmi unavený. Celý den si stěžoval na bolesti těla, myslel si však, že může jít o namožené svaly. Později se mu udělalo velmi špatně, následně zkolaboval, a když se záchranářům nepodařila úspěšná resuscitace, zemřel.

Doporučeno
„Ty fašistická ku**o, rozbijeme ti tlamu.“ Poslankyně a senátorky se nám svěřily, s jakými vyhrůžkami bojují každý den „Ty fašistická ku**o, rozbijeme ti tlamu.“ Poslankyně a senátorky se nám svěřily, s jakými vyhrůžkami bojují každý den 6. dubna 2021 11:55

Starosta města vyjádřil znepokojení a veřejnost ujistil, že případ vyšetřují. Údajné obvinění označil za možné týrání. Šéf policejního sboru vyloučil, že by jeho příslušníci týrali lidi, kteří nedodržují protipandemická opatření. V případě prokázání viny by však postupoval razantně.

Domů
Sdílet
Diskuse