Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2021 10:54
Čas čtení 1:04
Tereza Šnajdrová

Blatný: Jako důvod svého odvolání vidím politické rozhodnutí. Sám mám čisté svědomí

Blatný: Jako důvod svého odvolání vidím politické rozhodnutí. Sám mám čisté svědomí
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ KORONAVIRUS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Jan Blatný naposledy promluvil na tiskové konferenci.

Bývalý ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) na mimořádné tiskové konferenci promluvil o svém odvolání z funkce a poděkoval zdravotníkům, opozici i všem, kteří dodržují ochranná opatření. „Sám za sebe mám čisté svědomí,“ uvedl Blatný.

Doporučeno
Blatný končí, novým ministrem zdravotnictví bude Petr Arenberger. Plaga ve vedení ministerstva školství zůstává Blatný končí, novým ministrem zdravotnictví bude Petr Arenberger. Plaga ve vedení ministerstva školství zůstává 7. dubna 2021 10:15

Pan prezident mne na žádost premiéra dnes odvolal. Vidím to jako politické rozhodnutí, na které má jistě premiér právo. Sám za sebe mám čisté svědomí, že jsem pracoval jen na základě své odbornosti a rozhodoval se na základě odborných dat a analýz. Dá se to interpretovat tak, že i pan premiér si myslí, že jsme už z nejhoršího venku,“ znělo z úst Blatného.

Domů
Sdílet
Diskuse