Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2021 9:16
Čas čtení 1:23
Dominik Vetrák

Filmy od studia Sony uvidíme exkluzivně po premiéře jen na Netflixu. Warner zase plánuje premiéry od roku 2022 pouze v kinech

Filmy od studia Sony uvidíme exkluzivně po premiéře jen na Netflixu. Warner zase plánuje premiéry od roku 2022 pouze v kinech
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY SONY
Uložit Uložené

Sony a Warner přehodnocují svůj byznys plán a vydávání filmů.

Collider informuje, že studio Sony Pictures (Columbia Pictures) a streamovací gigant Netflix podepsali dohodu o vydávání filmů. Od roku 2022 se snímky od studia Sony budou streamovat exkluzivně na Netflixu. Zřejmě se jich dočkáme pár týdnů/měsíců po premiéře, aby tak Sony vydělalo na prodeji vstupenek a fyzických nosičů (Blu-ray, DVD) co nejvíce předtím, než se celovečerní filmy dostanou na Netflix. 

Těžko říct, zda se na Netflix dostanou pár týdnů po premiéře i Spider-Man: No Way Home a Venom: Let There Be Carnage. Oba snímky mají premiéru letos v kinech, takže by neměly být součástí dohody. Pokud ale nechodíš do kina, už pár týdnů po premiéře si tak budeš moci užít pokračování Spider-Man: Into the Spider-Verse, Uncharted či Bullet Train pohodlně doma před televizí ve 4K a s českými titulky. A to bez jakýchkoliv dalších poplatků.

Domů
Sdílet
Diskuse