Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2021 19:49
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Pohřeb prince Philipa narušila 55letá polonahá aktivistka

VIDEO: Pohřeb prince Philipa narušila 55letá polonahá aktivistka
Zdroj: WPA Pool/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Ženu ihned zadržela policie.

Sobotní pohřeb prince Philipa narušila polonahá aktivistka. Stalo se tak krátce po minutě ticha ve chvíli, kdy lidé začali tleskat na počest zesnulého prince. V ten moment se žena odhalila a mimo jiné křičela „zachraňte planetu, zachraňte stromy”. Policisty byla následně zadržena a odvedena pryč. O incidentu informoval britský deník Independent.

Podle deníku Mirror aktivistka během svého řádění dokonce vyskočila na sochu královny Viktorie. Jednat se má o 55letou ženu ze Západního Sussexu. V současnosti zůstává pod dohledem policie.

Se zesnulým princem Philipem se jeho nejbližší rozloučili po čtvrté hodině odpoledne našeho času. Buckinghamský palác před obřadem vyjádřil přání, aby lidé dodržovali protipandemická opatření a neshromažďovali se, ale i přesto k Windsorskému hradu dorazily houfy lidí.

Doporučeno
Domorodý kmen uctíval prince Philipa jako boha. Po jeho smrti jej chtějí nahradit princem Charlesem Domorodý kmen uctíval prince Philipa jako boha. Po jeho smrti jej chtějí nahradit princem Charlesem 14. dubna 2021 17:21
Domů
Sdílet
Diskuse