Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Futurino.
19. dubna 2021 11:00
Čas čtení 2:28
Sponzorovaný obsah

Užijte si domácí karanténu či home office z té lepší stránky. I díky 20% slevám na produkty eJoy®

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Být stále doma dříve či později přestane bavit každého. Na druhou stranu, je zima, takže to můžete i docela prakticky využít z té lepší stránky. V ložnici a s partnerem.

Pro ty, co už mají po krk sledování televize, přejídání a lenošení na gauči, může být sex příjemným i zdravým zpestřením času. Vzhledem k dlouhému období bez pohybu a s horší životosprávou jako přes léto, to ale může být pro mnohé muže problém. S řešením přichází eJoy®, a to i v podobě „COVID slevy“.

Futurino
Zdroj: Futurino


Problémy s erekcí nejsou nic výjimečného, ​​spíše naopak

Statistiky jsou bohužel neúprosné, a to i bez vlivu koronavirové pandemie. Téměř polovina mužů ve věku nad 40 let má problémy s erekcí a sexuálním zdravím. Pokud k tomu přičteme zimu a aktuální situaci, bude to asi ještě horší.

Mnoho faktorů je přitom nezávislých na věku. Nedostatek pohybu, horší fyzická kondice, stres, špatná životospráva, alkohol, kouření, nedostatek spánku a také málo slunečního záření během zimy. To vše jsou věci, které je třeba brát v úvahu a které působí u mužů na potenci a libido negativní, platí to i pro ty mladší.

I z tohoto důvodu se netřeba divit, že mnoho z nich nemá navzdory času strávenému doma chuť na postelové radovánky s partnerkou. To se ale dá změnit.

eJoy® jako koncentrované a komplexní afrodiziakum

K této změně by měla pomoci právě zmíněná značka eJoy®. Její produkt v podobě kapslí určených pro muže má potenciál pomoci vám užít si domácí karanténu či home office z té lepší stránky. Přípravek podporuje přirozeně a komplexně libido, sexuální apetit, potenci a dokonce má pozitivní vliv i na plodnost a zdraví prostaty.

To, že má takto široké účinky, je zásluha kombinace ověřených afrodiziak a látek podporujících erekci. Konkrétně se jedná o aminokyseliny L-Arginin a L-Citrulin, které podporují lepší prokrvení genitálií a tedy i kvalitnější erekci.

Z afrodiziak obsahuje eJoy® Tribulus Terrestris a Macu, které mají výrazný stimulační účinek na libido, sexuální apetit a testosteron. Díky obsahu Saw Palmetta dochází i k podpoře prostaty a extrakt z chilli má potenciál zlepšit prokrvení pohlavní soustavy jako celku. Zároveň také patří k ověřeným afrodisiakům na libido.

Složení je doplněno o dvojici vitamínů C a D. Jejich úkolem je jednak podpořit vitalitu, ale zároveň i zlepšit potenci, zejména pokud jde o dozrávání spermií.

Futurino
Zdroj: Futurino

2 tobolky a změna k lepšímu bude viditelná

eJoy® má formu perorálních kapslí, čili kombinuje moderní a inovativní přístup s ověřenou tradicí ve složení. Užití je tak otázkou doslova pár vteřin.

Jedna dávka obsahuje dvě tobolky a příbalový leták ji doporučuje užít zhruba 30 minut před plánovaným pohlavním stykem. Přípravek můžete užívat jednorázově a občasně, ale i dlouhodobě a více měsíců. Druhý způsob je podle referencí mužů efektivnější, pokud jde o viditelnost účinků, výrobce také doporučuje dlouhodobější dávkování.

Díky přírodnímu složení a přirozenému působení se nemusíte obávat o nějaké vedlejší účinky, rizika nebo kontraindikace. eJoy® je z tohoto pohledu bezpečný, můžete jej užívat i dlouhodobě a nehrozí žádné závažnější nežádoucí vlivy a efekty.

Jedinečná akce, právě teď získáte slevu 20%

Výrobce se navíc rozhodl výrazněji podpořit muže právě v tomto náročnějším období a to s pomocí speciální slevy 20 %. Tabletky si umíte objednat v různých velikostech balení přímo přes oficiální eshop, kde můžete získat toto cenové zvýhodnění na každý typ. Stačí během objednávky jen zadat slevový kód „COVID“.

Nejmenší balení s obsahem 24 tablet tak můžete mít po slevě za cenu něco pouze přes 20 €. Toto balení vám přitom vystačí až na 12 dávek, podle intenzity použití klidně i na celý měsíc. Nákup uděláte z pohodlí domova přímo přes svůj smartphone, objednávka je záležitostí pár minut a nemusíte mít recept ani nikam osobně jít.

Výrobce garantuje odeslání do 24 hodin od obdržení objednávky. Doručení může být na poštu, do zásilkového i přímo k vám domů, nemusíte se obávat o diskrétnost balení. Zaplatit víte předem platební kartou, ale i na dobírku po převzetí.

Tak, nač ještě čekáte? Klikněte sem a uplatněte si svou „korona“ slevu ve výši 20 % ihned. Nečekejte, tato akce je časově ohraničená, nepotrvá věčně!

Domů
Sdílet
Diskuse