Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2021 9:15
Čas čtení 1:10
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Šampion UFC zvítězil díky brutálnímu KO. Podívej se, jak tvrdě vypnul svého soupeře

VIDEO: Šampion UFC zvítězil díky brutálnímu KO. Podívej se, jak tvrdě vypnul svého soupeře
Zdroj: Alex Menendez/Getty Images
SPORT
Uložit Uložené

Šampion Kamaru Usman za svůj výkon dostal i tučný finanční bonus

Šampion welterové váhy UFC Kamaru Usman kraluje i nadále. V noci ze soboty na neděli zvládl další titulovou obhajobu, a to doslova ve velkolepém stylu. V odvetném zápase proti Jorge Masvidalovi si na turnaji UFC 261 na Floridě totiž připsal výstavní knockout, na který se bude ještě dlouho vzpomínat.

K tvrdému ukončení došlo ve druhém kole, kdy Usman svou přední rukou nejprve stáhl dolů ruku svého soupeře a následně jej trefil naprosto čistou pravačkou přímo na bradu. Masvidal se už jen skácel k zemi, kde Usman ještě stihl zasadit pár dalších úderů, v tu chvíli už ale k oběma borcům přispěchal rozhodčí a boj ukončil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ufc (@ufc)

Za strhující podívanou si Kamaru Usman vysloužil finanční bonus ve výši 50 tisíc dolarů za nejlepší výkon večera. Bonus za výkon dostala také staronová šampiona ženské slámové váhy Rose Namajunas. Jako nejlepší zápas večera pak byl vyhodnocen duel Aoriqileng vs. Jeff Molina.

Doporučeno
VIDEO: Hrozivé zranění na turnaji UFC. Bojovník si jedním kopem zlomil holenní i lýtkovou kost VIDEO: Hrozivé zranění na turnaji UFC. Bojovník si jedním kopem zlomil holenní i lýtkovou kost 25. dubna 2021 8:37

Přestože poražený Jorge Masvidal padl před svým domácím publikem, dnešní prohru vzal sportovně, uznal kvality svého soupeře a pogratuloval mu. „Překvapil mě a vyhrál naprosto zaslouženě, patří mu respekt,“ řekl. Zároveň do kamer ujistil své děti, že je v pořádku a brzy bude s nimi. 

Kromě skvělých zápasů jsme však na turnaji UFC 261 viděli i hrozivé zranění. To v boji utrpěl Chris Weidman, který si po 17 sekundách zápasu zlomil holenní i lýtkovou kost

Domů
Sdílet
Diskuse