Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2021 16:38
Čas čtení 1:24
Tímea Krauszová

Otec a tři synové prodávali bělidlo jako lék na koronavirus. Hrozí jim doživotí za mřížemi

Otec a tři synové prodávali bělidlo jako lék na koronavirus. Hrozí jim doživotí za mřížemi
Zdroj: TASR/AP
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Vyhýbali se regulacím amerického úřadu pro kontrolu potravin a léků tím, že si založili vlastní církev.

Rodinný byznys pod „záštitou“ jejich vlastní církve se rozpadá. Otec a jeho tři synové čelí federálnímu obvinění z podvodu a urážky soudu, hrozí jim až doživotí ve vězení. Dvaašedesátiletý Mark Grenon spolu se svými třemi syny Jordanem, Josephem a Jonathanem podle soudu prodávali na Floridě podomácku vyrobený roztok jako „zázračný lék na koronavirus“. Podvodem si vydělali až milion dolarů.

Zázračná směs na autismus či malárii

Mark Grenon je arcibiskupem a zároveň zakladatelem floridské církve Genesis II Church of Health and Healing (v překladu církev zdraví a uzdravení). Církev prodává oxid chloričitý pod názvem Miracle Mineral Solutions nebo MMS (v překladu zázračný minerální roztok).

Doporučeno
Být gayem je v Čečensku ostuda. Pro vaši rodinu je to potupa, kterou mohou smýt jen krví, vysvětluje aktivista Být gayem je v Čečensku ostuda. Pro vaši rodinu je to potupa, kterou mohou smýt jen krví, vysvětluje aktivista 26. dubna 2021 9:32

Tvrdí, že jde o skutečně zázračný lék, který léčí široké spektrum onemocnění od rakoviny a autismu přes Alzheimerovu a Parkinsonovu chorobu až po virové a infekční onemocnění jako malárie, AIDS či aktuálně i Covid-19. Zabírá prý i na diabetes, herpes či hepatitidu, tedy na choroby různého původu, rozsahu a závažnosti a zejména vyžadující různé formy léčby.

Domů
Sdílet
Diskuse