Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2021 10:45
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Senátoři zvažují žalobu na Zemana kvůli velezradě

Senátoři zvažují žalobu na Zemana kvůli velezradě
Zdroj: TASR/Martin Baumann
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Senátorské kluby Starostů, ODS a TOP 09 se budou případnou žalobou zabývat dnes odpoledne.

Senátoři řeší, zda lze podat ústavní žalobu na prezidenta Miloše Zemana, a to kvůli jeho výrokům o výbuších ve Vrběticích, za nimiž podle tajných služeb zřejmě stojí agenti ruské vojenské tajné služby GRU. Senátoři jeho chování označují za velezradu, kterou nelze nadále přehlížet, napsal Senátorský klub ODS a TOP 09.

Doporučeno
Projev prezidenta: Žádná suverénní země si nemůže dovolit, aby na jejím území dva agenti způsobili teroristický atentát Projev prezidenta: Žádná suverénní země si nemůže dovolit, aby na jejím území dva agenti způsobili teroristický atentát 25. dubna 2021 11:16

Senátorský klub ODS a TOP 09 se bude v úterý na svém jednání zabývat návrhem podání žaloby na prezidenta Miloše Zemana. Kroky prezidenta republiky v posledních dnech ukazují, že prezident nejedná v zájmu České republiky. Tyto kroky není možné dále přehlížet,“ stojí na Twitteru Senátorského klub ODS a TOP 09.

Domů
Sdílet
Diskuse