Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2021 13:56
Čas čtení 2:32
Ondřej Jarůšek

Šampionský zápas, boj o Karlose Vémolu i 125kiloví obři. Nabitý turnaj Oktagon 24 přivítá i diváky v hledišti

Šampionský zápas, boj o Karlose Vémolu i 125kiloví obři. Nabitý turnaj Oktagon 24 přivítá i diváky v hledišti
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT
Uložit Uložené

Co všechno nás čeká na turnaji Oktagon 24? Připravili jsme souhrn celé akce.

Organizace Oktagon MMA už za pár dní opět zavítá do své brněnské pevnosti, kde se uskuteční další velkolepý turnaj. Ten ponese číslovku 24 a vévodit mu bude vysoce očekávaná bitva nejdéle vládnoucího šampiona organizace Davida Kozmy s nebezpečným vyzývatelem Buscapem „Apollo“ Silvou. Kromě této dvojice se ale představí i řada dalších známých válečníků.

Milovníci smíšených bojových umění se navíc dočkali skvělé zprávy. Akce Oktagon 24 bude totiž prvním turnajem po dlouhé době, který své brány otevře omezenému počtu diváků přímo v hledišti. Pro členy Oktagon Clubu se prodej vstupenek spustil v úterý večer, ostatní zájemci dostanou možnost zakoupit si lístky dnes (ve středu 26.5.) od 18:00 v síti Ticketportal.

Doporučeno
Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků 13. května 2021 14:30
Informace o turnaji Oktagon 24
Kdy: Sobota 29. května 2021 od 18:00
Kde: Brněnská Zoner Boby Hall, živý přenos na Oktagon.tv 
Lísky: Vstupenky mohou členové Oktagon Clubu kupovat v předprodeji pomocí mobilní aplikace, pro ostatní se prodej spustí ve středu 26. května od 18:00 v síti Ticketportal
Hlavní hvězdy turnaje: David Kozma, Buscape Silva, Viktor Pešta, Matěj Peňáz a další 
Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Podmínkou pro vstup na akci budou negativní testy, nošení respirátorů a dodržení rozestupů. „Organizace OKTAGON MMA si je zároveň vědoma práce zdravotníků, kteří za celou zemi bojovali více než rok v první linii. Proto zhruba čtyřem desítkám zdravotníků z infekčního oddělení Fakultní nemocnice v Brně a FN Brno Bohunice umožní vstup na nadcházející turnaj – také do první linie, tedy do předních řad brněnského Bobyhall,“ uvedla organizace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

A na co všechno se tedy můžeme těšit? Celý turnaj odstartuje bojem rostoucí hvězdy Matěje Peňáze s Portugalcem Carlosem Gracou, který nahradil zraněného Braňa Zuzáka. Tento zápas si navíc budou moci užít všichni fanoušci, jelikož bitva proběhne v rámci tzv. Free Prelims a organizace ji bude vysílat zdarma na YouTube a na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse